Tag over hovedet

Tag over hovedet

juni 11, 2013 0 Af admin

Vores genbo har sit eget firma, der har specialiseret sig i tagdækning. Jeg sludrer af og til med ham, for han er en hyggelig og altid imødekommende mand. Derfor var det også helt naturligt, at jeg henvendte mig til ham for at få noget kvalificeret tag rådgivning, da vores søn og svigerdatter havde fået kig på et ældre hus, som de gerne ville købe. Men husets tag var så elendigt, at det tagdækningen nødvendigvis skulle udskiftes, og de unge var noget tvivlende overfor, hvor meget sådan et helt nyt tag ville løbe op i.

Min genbo tilbød straks at kigge på huset, som ligger bare et par kilometer fra vores villavej.

Vi kørte sammen ud til det ældre hus, som bortset fra taget er et sundt og godt hus, hvis man ellers kan tro tilstandsrapporten. Allerede ude fra gaden sagde min genbo, at han bestemt var enig i, at taget trængte alvorligt til en udskiftning.

Og det er jo et meget regulært tag, da der for eksempel ikke er tale om kviste eller andet, der bryder tagfladerne. Han sagde straks, at han ville foreslå, at der blev lagt et ståltag på huset, for dels vil det pynte på huset i forhold til de eternitplader, som det gamle tag bestod af, dels er det tilpas billigt, fordi det kan lægges ovenpå det gamle tag.

Allerede dagen efter kom genboen med et regulært tilbud, som vores søn og svigerdatter med glæde har accepteret, og nu er arbejdet med det nye tag i fuld gang.