Test dit selvværd

Test dit selvværd

april 14, 2013 0 Af admin

De fleste mennesker oplever op og ned ture i livet, og lang de fleste af de mennesker tager det som det er og kommer videre, men en lille gruppe kommer ikke videre uden et ordentligt hak i tuden. Men det skal forstås at de har fået ar på sjælen. De mennesker som uden problemer kommer videre mærker aldrig mere til den udfordring de stod overfor, eller måske har det gjort dem stærkere, og sådan kan det også blive for den gruppe der har fået rykket rundt på selvtilliden.

Når det gør ondt inden i

Så er det ikke sikkert man fortæller andre om, det kan være at man synes man har mange bumser, eller måske man bare oplever sig selv som overvægtig. Begge dele kan betyde at selvværdet ikke har det godt, det kan selvfølgelig også godt være at man er tyk, men et individ med et sundt og raskt selvværd vil ikke bide mærke i det på samme måde som personer med hang til selvtillids problemer.

Hvis man synes man ofte ikke slår til, eller måske synes at andre klarer hverdagen bedre end en selv, så kan det være en god ide at få kortlagt hvor stort et problem man egentlig går og døjer med, det kan klares med en selvværds test, den finder du fx her, men der findes også rigtig mange andre af dem. Både på nettet, men også i uge bladende.

Inden man tager testen er det vigtigt, at man er klar på bagefter at håndtere et evt. problem. Afhængigt at omfanget kan en behandling måske klares af dig selv, det kunne fx være igennem hypnose behandling, eller ved at læse bøger og guides til at hæve selvtilliden.

Det starter når vi er små

Det er vigtig at være klarover hvor problemet starer for at kunne gøre noget ved det, og med den salgs problemer skal man som reglen kigge helt tilbage til de små barne år. Det er nemlig ofte her man finder den egentlige årsag til det lave selvværd. Hvis du har små børn og er i tvivl om hvor vidt du har ødelagt deres selvværd så tag et kig her: http://bedre-selvvaerd.dk/borns-selvvaerd/ det er en god ressource der hjælper både dig og dit barn.