TOP10 underholdning til konfirmation

maj 27, 2021 0 Af admin

Når konfirmationsfesten skal skydes i gang og gæsterne er godt i gang med at småsovse og hygge sig, snakke om gamle tider og hvordan går det nu. Så er det godt med et par festlige indslag som kan underholde til konfirmationen. Når konfirmanden har fået sine gaver, og forretten er blevet serveret så starter festen for alvor. Den unge teenager er snart voksen og det skal fejres med manner. Der er allerede lavet festlig op pyntning med konfetti, sangskjulere, flotte servietter og en dug der matcher i farverne. JA selv de velkomstdrinks matchede i farven, nu er det tid til, at hive festlige indslag frem og måske en sjov dyst. En dyst løfter gerne gæsterne fra sædet og det kan være en god ide senere på dagen.

 

1. Festsange & velkomstsange

Velkomstsange er ofte en god måde at byde velkommen på, de kan findes gratis og er med til at løfte starten på festen. Personlige festsange kan være sjove og bringe et godt budskab til konfirmanden, læs mere om konfirmationssange klik her.

2. Konfirmationstaler

Mor og far holder gerne en tale til konfirmanden, men det gør bedsteforældre også nogen gange. Andre omsorgspersoner der har spillet en vigtig rolle i konfirmandens liv kan også holde en konfirmationstale. Disse konfirmationstaler kræver planlægning, find inspiration til konfirmationsfestens forberedelse her.

3. Kahoot

Kahoot er et online quizprogram der lægger op til en quiz med flere svarmuligheder til hvert spørgsmål. Du kan lave en quiz specielt designet til konfirmanden og det kunne være sjovt. Du kan også finde en passende quiz der er lavet i forvejen. Kahoot er oppe i tiden da det fungerer via en app, det vil være alletiders indslag til konfirmation.

4. Havespil

Havespil kan være godt til konfirmation. Alle kan tage en runde med et spil i haven, og spilne kan være til med at underholde børnene senere så ikke de keder sig.

5. En hemmelig opgave

Dette er en klassiker der aldrig er en den samme – det vil altid være et anderledes indslag til konfirmation. Uddel hemmelige opgaver til gæsterne som de skal udføre, her kan det være underholdende til sidst, at læse folks forskellige opgaver op. Der vil det give mening, hvorfor din fætter opførte sig som han gjorde.

6. Gæt de kendte

Alle familier har nogen som er lidt sjovere, dem der kan balancere på grænsen til enhver fest. Måske er de frisk på at lave en parodi af kendte mennesker, som kan gættes som en quiz og så score points.

7. Blinde smagning

Gæt hvad du smager på med bind for øjnene, super sjovt, specielt for de andre.

8. Skattejagt for de mindste

De mindste kan blive utålmodige til sådan en konfirmationsfest, derfor kan det være godt at have planlagt et indslag der kan underholde dem når de ikke kan sidde stille længere.

En klassisk skattejagt slår aldrig fejl.

9. En tryllekunstner

En tryllekunstner er et indslag ud over det sædvanlige, de kan bookes i forskellige prisklasser og har gerne hver deres speciale med. Nogen kan præstere tankelæsning som en del af deres trylleshow, mens andre har komik med som en del af showet. Har du råd, så overvej endelig en tryllekunstner til konfirmationen.

10. Video / diashow af konfirmanden

Nu til dags har forældre mange billeder og sjove videoer af deres børn. Fremvis gerne på et lærred de sjove medier, der er utallige videoer som gæsterne gerne ville se på sådan en dag, find de bedste frem af skuffen. Det koster gratis.

Håber ideerne kunne hjælpe, hav en god konfirmationsfest.