USB 3.0 – er det det hurtigste?

USB 3.0 – er det det hurtigste?

oktober 22, 2012 0 Af admin

Med en USB stik 64gb, kan man have rigtig meget data med sig, meget mere end hvad var muligt få år tilbage. For priser på USB stik 64gb som et eksempel, er styrtdykket de sidste 10 år, hvor en USB stik med 32 mb, kunne koste adskillige hundrede kr. Nu koster en USB stik 64gb nærmest minde end den på 32 mb for 10 år siden. Havde man spurgt dem der solgte USB stik for 10 år siden, at priserne ville blive så lave, ville de havde sagt nej og grinet over det, da det var jo et dumt spørgsmål.

De første USB stik havde indbygget USB 1.0 standarten, hvor de nye har 3.0, som en ny USB stik 64gb har. Med denne nye standart, kan man flytte kæmpe mængder data fra et sted til et andet, på rekord tid. USB 1.0 syntes man kunne flytte data hurtigt, men nu syntes man det tager en evighed, da vi nu er vant til USB stik med version 3.0 . Med tiden ville man kunne flytte meget hurtigere end nu, for der er PT ingen øvre grænse nu, for hvor meget data man vil kunne flytte i fremtiden.

Skal man købe et USB stik 64gb, kan man få dem i alle elektronik butikker i Danmark og i en del større supermarkeder med egen elektronik afdeling. For salget af USB stik er meget høj og derfor vælger rigtig mange butikker at sælge dem. For hvis en USB stik 64gb med USB 3.0 er på tilbud, vil der ofte ikke gå ret langt tid efter de begynder at sælge dem, til de er udsolgt, da det er en meget populær vare at sælge. En masse vil også købe fx en USB stik 64gb, da det er en meget handy måde at håndtere data på og flytte det rundt mellem flere computere.

En USB stik 64gb fylder jo nu om dage næsten ingen ting, og meget mindre end hvad det fyldte for den plads, sammenlignet for 20 år siden. Der var det jo nærmest ingen der havde en lagerplads, svarende til hvad en USB stik 64gb har af plads i dag. Havde man ellers en, var den uhyggelig dyr og kostede op til flere måneders løn. Det er først inden for de seneste år, at mange vælger at købe en USB stik 64gb med USB 3.0 til at gemme data på, da førhen var det lidt mindre USB stik man brugte.

Med tiden vil vi selvfølgelig bruge USB stik med endnu mere plads og det vil være så meget plads at vi nu, næsten ikke vil tro det kan lade sig gøre. IT udviklingen vil gøre at vi hele tiden flytter grænser hvor hvad vi kan, som vi har gjort længe og vil gøre det næste mange år. For alt kan blive mindre og kunne endnu mere samt bruge meget mindre strøm. Så om et par år, er det nok standart man køber og har sig en USB stik 64gb. For hvad der er standart at have af plads bliver konstant højere.