Valg af det perfekte feriehus

Valg af det perfekte feriehus

marts 21, 2012 1 Af admin

Det varer ikke længe før årets sommerferie skal planlægges, og vi vælger endnu engang at holde en dansk ferie. Det bliver i en af de smukke feriehuse ved limfjorden, og med 3 børn og en hund handler det om at vælge det rette. Rigtig mange af de nye huse vælger ikke at tillade husdyr, så derfor handler det om at være hurtigt ude for at finde det perfekte sted.

Vi har ikke de store krav til selve huset, udover at det gerne må være tæt ved vanden. Det behøver hverken at have spabad, pool og den store tv-pakke. Når det handler om at holde ferie og slappe af, sætter vi faktisk pris på det simple. En brændeovn og et godt brætspil er efter min mening en rigtig ferie – selvom børnene typisk aldrig er enig i starten, ender det altid med at blive meget hyggeligt.

Ser vi konkret i området omkring limfjorden i juli, og udvælger dem som tillader husdyr, er vi nede på omkring 10-15 attraktive feriehuse som matcher vores behov. Mange bureauer vælger at inddele de forskellige huse med stjerner, og vores endelige valg er netop faldet på et smukt 3-stjernet hus med vaskemaskine, udsigt til havet og kun 150 meter ned til fjorden.

Selve huset har plads til 9 overnattende gæster og er 129 kvadratmeter, så mon ikke det er tilstrækkeligt til vores familie. Min mand og 2 sønner elsker at fiske, så det var lidt af en ekstra bonus at der er en put & take sø kun 3 kilometer fra huset. Her vil de med sikkerhed tilbringe nogle timer i løbet af turen og måske fange aftensmaden. Vi har valgt at bestille huset over nettet, da var det nemmeste og gav os et perfekt udvalg indenfor det vi ønskede. Betalingen foregik med dankort på under et minut, og herefter kunne vi printe en bekræftelse – meget lettere bliver det ikke.

Derudover er det tæt belliggende ved et aktivitetscenter, hvor der i højsæsonen er mange aktiviteter for både små og store, og et badeland til de knap så solskinsrige dage (det er jo Danmark). Aktiviteterne arrangeres i forbindelse med et feriecenter, hvor man også har mulighed at leje hytter, og det giver en helt speciel stemning. Personligt kan jeg gode lide at der sker noget omkring mig, og de mange turister plejer at sætte gang i rigtig mange events. Blandt andet er der allerede nu live-musik i kalenderen, og et “sodavandsdiskotek” for de helt unge med DJ og skumkanon. Nu ser vi frem til at månederne går, og vi kan komme afsted på årets tur.