Vi genkender behovet for en ny skærm 

april 24, 2021 0 Af admin

Vi genkender behovet for en ny skærm

Mange folk med en telefon kender til problemet ved have en destrueret skærm. Dette problem kan utrolig nemt hænde i løbet af din hverdag. Som bekendt så er smartphone utrolig følsomme, hvor selv små hak kan forudsagde stor skade på displayet og dermed gøre jeres smartphone total skadet. I kender muligvis til situationen hvor et barn har jeres iPhone og  tilfældigvis kommer til at tabe den. Den normale skade på de nuværende iPhones er påført deres skærme, efersom de er særdeles følsomme for slag. Det mest naturlig beslutning vil dermed være at købe den bedste skærmbeskyttelse på markedet. Med det høje mængde skader på de fleste slags iPhones på det internationale marked, har mange organisationer besluttet sig for at udvikle glas beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres telefon uden at skulle skaffe sig en helt ny skærm. Selv ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ikke nogen sikkerhed for at din skærme ikke bliver ødelagt hvis du skader den.

SmartGlass er den mest anvendte skærmbeskyttelse på nationale marked.

Her hos NORTAGG har vi kæmpe ekspertise inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en dyd ud af at skulle levere den ultimative skærmbeskyttelse til kunderne. NORTAGG har gennem en svær proces skabt SmartGlass, som minder om klassisk beskyttelse på flere indikatore. Almindelig beskyttelse er designet med glas og kan netop nemt gå i stykker ved små slag. Hvis I investerer i SmartGlass er man sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da den ikke udelukkende er lavet af glas, men er designet med plastik i form af TPU, som tildeler beskyttelsen stabilitet som derved gør skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan modtage flere skrammer inden du vil se skader på sin skærmbeskyttelse.

Skræddersyet til den enkelte mobil

Den bedste skærmbeskyttelse, burde naturligvis beskytte hele skærmen, således du ikke sidder med udsatte elementer på jeres skærm. Her er SmartGlass skræddersyet til den enkelte telefon udgave, så man kan prøve en perfekt pasform mellem skærmbeskyttelsen og smartphonen. Dette garantere dig i mod at din skæmbeskyttelse ikke kun beskytter lidt af din skærm eller er for stor.

SmartGlass din gode ven mod mobil skader.

Når man skal investere i den ultimative skærmbeskyttelse er det essentielt at overveje installation, idet det skal være let for jer at montere selve skærmbeskyttelsen på din telefon, da I garateret har set at der ved placering af beskyttelse måske kan danne sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og iPhone, hvis I skaffer SmartGlass undgår I denne udfordring, idet I modtager en monterings spartel, som assisterer jer med at udligne de problematiske luftbobler.

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som hjælper dig med at placere jeres skærmbeskyttelse bedst, så du undgår at skærmbeskyttelsen ikke dækker hele skærmen eller sidder træls på mobilen og dermed ikke dækker hele skærmen. Vi mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være behagelig for kunden at montere, hvorfor NORTAGG er meget begejstret for dette værktøj til montering.