Vinterdæk på nettet

Vinterdæk på nettet

juli 28, 2012 0 Af admin

Jeg er en knægt i starten af 20’erne, som købte min første bil her i foråret. Sommerdækkene sad allerede på bilen, men vinterdæk skal jeg selv ud og købe her til efteråret. Derfor har jeg også søgt en del på nettet, for at finde en side, hvor jeg kan få nogle gode vinterdæk til ordentlige priser. Som udgangspunkt vil jeg gerne have fat i enten Goodyear eller Michelin vinterdæk. Dette skyldes mestendels, at min far altid har brugt Goodyear vinterdæk og det har selvfølgelig smittet af på mit valg. Grunden til Michelin vinterdæk skyldes, at jeg har en ven der er mekaniker, og han anbefaler mig Michelin. Begge producenter laver nogle gode dæk, selvom priserne ikke er tårnhøje. Selvfølgelig er der forskellige dæktyper, så prisen kan jo godt variere lidt. Jeg kan faktisk godt ide at handle i internetbutikker, da jeg synes de har en bred vifte af vinterdæk, hvilket derfor også vil sige de tit har fra både GoodYear og Michelin og så er de samtidigt til at betale sig fra.

Vinterdæk online

Om det er en fordel, at købe på nettet eller ej, er jo en smagssag. Personligt mener jeg, at det er en kæmpe fordel. Det skyldes at man får sendt varen direkte til døren, og derigennem slipper du for selv at skal ud og hente dem. Min far kan heldigvis hjælpe med at sætte dem på, så jeg sparer også omkostningerne ved at skulle have en mekaniker til at gøre det. Alt i alt er der mange penge at spare på vinterdækkene, da priserne på nettet er lavere end de vejledende priser i butikkerne. Jeg vælger nok ikke selv at smide penge efter de helt dyre dæk, men nogle i middelklassen. Jeg tror valget falder på et sæt Michelin vinterdæk på nettet, men nu må vi se når tiden for alvor nærmer sig.