Vores nye sommerhus

maj 13, 2022 0 Af admin

Det sommer og mig og mine børn har sommerferie. Vi har længe tænkt over at få købt os et sommerhus. Et sted vi kan tage sammen med familien hen om sommeren. Det ville kunne samle os alle, og skabe et bedre forhold til os alle. Jeg ved også mine børn ville elske det. Jeg er lige fyldt 32 år, og jeg har 5 børn. Jeg skilt, og har mine børn hver anden uge. Jeg taget tit ud med dem, for at blive ved med at have godt bånd med dem, og så vi kan skabe nogle gode minder sammen. Jeg tænkte at købe et sommerhus, kunne være med til at de bliver mere spændte over at besøge mig, og det vil gøre at vi har sted at tage hen. Jeg har også en ret stor familie. Det kunne være en god måde at invitere hele familien over, så vi alle kunne være samlet. Jeg har ledt efter en del sommerhuse, men det har været svært at finde et perfekt et, som jeg ved hele familien ville være glade for.

 

Lånet:

Efter noget tid endte, lykkedes det endelig med at jeg fandt et perfekt sted med en pool indenfor. Perfekt til børnene. Jeg var ude og kigge på det, og det var præcis som det så ud på billederne. Efter noget tid endte det med, at jeg besluttede mig for at jeg køber det. Jeg hoppede ind på letfinans.dk hjemmeside, og fandt et lån, der endte med at jeg kunne købe sommerhuset. Dagen efter inviterede jeg hele familien over til sommerhuset sammen med mine børn. Vi grillede, og børnene elskede at være i poolen. Hele familien elskede det, og vi hyggede os så meget. At tage et lån fra letfinans.dk, har nok været en af de bedste beslutninger jeg har taget.