Webhotel i verdensklasse

Webhotel i verdensklasse

marts 8, 2014 0 Af admin

UnoEuro er et webhotel i verdensklasse. Det er ikke bare en påstand, som de selv fremsætter. Tvært imod har de mange tilfredse kunder, der kan bekræfte at servicen ikke halter. Dette er en påstand som det vellidte webhotellet naturligvis er ivrig efter at bevise.

Ingen tomme løfter

Alle webhoteller vil, hvis de selv bliver spurgt, påstå at de har den bedste service på markedet. Det er dog nemt for virksomhederne at komme med tomme løfter, og når du som kunde først har købt hosting hos dem, så kan man risikere at få en træls overraskelse, når webhotellet ikke lever op til de forventninger, som man havde før man gjorde investeringen.

Når UnoEuro lover, at du får hosting i verdensklasse, så er det på ingen måde tomme løfter. Dette vil de gerne have en chance for at bevise, så derfor giver de rabatkoder væk. Når en sådan rabatkode indløses, vil den give tre måneders gratis hosting. Dette sker uden binding, så du er frit stillet til at vælge en anden udbyder, når de tre måneder er opbrugt, hvis du ikke er tilfreds med webhotellet.

Ord er billige, så UnoEuro går skridtet videre og lader deres service tale for sig selv – hvis du ikke er tilfreds, så kan du altid vælge en anden udbyder, men det sker næppe. Brug din UnoEuro rabatkode i dag, og oplev selv, hvor stabil hosting du får.

Hvad får man hos UnoEuro?

Når du bliver kunde hos UnoEuro, kan du vælge deres bronze webhotel, der er det mest populære hos deres eksisterende kunder. Med et bronze webhotel får du hele 1000 MB plads til din hjemmeside, hvilket er rigeligt til de fleste hjemmesider. For at sætte det lidt i perspektiv, så kan de fleste hjemmesider klare sig med under 200 MB, men hvorfor nøjes? Det er trods alt bedre at være på den sikre side – især når det sikre alternativ samtidig ikke er dyrere end konkurrenterne.

Ud over dette får du også ubegrænset trafik på siden og ubegrænset antal af domæner, der er mulige at tilknytte. Dette er en sand luksus i dag, hvor der desværre er rigtigt mange webhoteller, der tager ekstra gebyrer for rigtig mange småting, der burde være en naturlig del af en god kundeservice. Dette undgår du, hvis du vælger UnoEuro – her får du, hvad du har krav på, og der er ikke noget, som er skrevet med småt.

Hvis du ikke tror på mig, kan du selv prøve webhotellet ved hjælp af en UnoEuro rabatkode. Når de tre måneder er gået, kan du tage stilling til, hvorvidt du fortsat vil benytte dig af deres services. Dette vil fuldt ud være dit valg, for du er ikke forpligtet til fortsat at bruge webhotellet, hvis du ikke har oplevet fuldt tilfredshed.  Om ikke andet, så kan det ikke skade – hvem ved, måske er det bedre, end det webhotel du benytter nu.