WordPress webhotel

WordPress webhotel

marts 22, 2012 7 Af admin

Bloggen her er lige som rigtig mange andre blogs på nettet bygget på wordpress. WordPress er et rigtig godt CMS system der henvender sig til alle målgrupper, også til nybegyndere. Det der kan være svært når man er nybegynder at finde en wordpress webhotel, altså et webhotel der matcher kravene fra wordpress rigtig godt.

Ikke alle webhoteller egner sig til godt til wordpress, selvom det er et forholdsvis lille og knap så tungt system så kræver det alligevel et webhotel med et quick database. Det gøre alle database styret hjemmeside i princippet, så det er der ikke så meget nyt i.

Min nabo, Erik som er rigtig godt inde i alt det der med webhoteller og den slags anbefaler at man finder et webhotel der en php memory limit på 128, og hvis man ikke kan finde det så kan man nogen gange selv sætte den med en .htaccess fil. Når du jeg skriver om htaccess så få det mig til at tænke på at at der findes nogen rigtige gode worpress plugins der vil få din wordpress blog til at ranke godt i søgemaskinerne! WordPress på det rigtige webhotel performer generelt rigtig godt, og vil på den måde også øge dine chancer for at komme med i toppen af googles søgeresulater.

Mere om søgemaskineoptimering må blive en anden dag. Du finder i øvrigt en meebox rabatkode på nettet, som så giver dig 20% rabat på dit webhotel