Advantage Vet til hund og kat

Advantage Vet til hund og kat

januar 7, 2013 0 Af admin

Advantage Vet er et 2-i-1 produkt, der virker mod lopper og loppelarver. Produktet dræber lopperne og forebygger fremtidige gener i en omgang. Lopperne stopper med at bide, allerede 5 minutter efter første behandling.  

Midlet er hurtigt virkende og lindrende for en hund eller kat med lopper. Hvis du ønsker det bedste for dit køledyr er Advantage Vet det naturlige valg. 

Sådan virker det 

Advantage Vet dræber loppelarver indenfor de første 20 minutter og voksne lopper inden et døgn. Kuren forebygger nye loppeangreb i op til 4 uger efter behandlingen og holder dit kæledyr loppefrit så længe man fortsætter behandlingen. Her finde du det billigt: http://loppemiddel.com/loppemidler/advantage-vet/

Loppemidlet kan også anvendes som et led i behandlingen af loppeforårsaget allergisk eksem. Det kan anvendes sikkert på hvalpe og killinger fra en alder af 8 uger, samt på drægtige og diegivende dyr. 

Fordelene 

Pipetterne fås til i forskellige størrelser så de kan bruges til helt små hunde og op til 40 kilo og katte på op til 8 kilo. Midlet går ikke i blodet på dyrene, det bevarer sin effekt selvom dit kæledyr bliver vådt og pipetterne er selvfølgelig børnesikrede så der ikke sker uheld på den konto. 

Brugsvejledning for påføring 

  • Pipetten knækkes og indholdet påføres direkte på kæledyrets hud – det er vigtigt at påføre det et sted hvor dyret ikke kan slikke sig selv, som eksempelvis i nakken. 
  • Advantage Vet smager bittert og kommer det i munden på hunden eller katten, kan der opstå øget spytproduktion i nogle minutter. 
  • Behandlingen bør gentages hver fjerde uge for at sikre en fortsat beskyttelse mod lopper hos hund og kat, såvel som i hjemmet.